Calculator salariu

Calcul/simulare salariu pornind de la salariul brut (brut la net) salariul net (net la brut) sau totalul cheltuielilor angajatorului.
Modul de calcul este conform legislatiei in vigoare ! Ultima actualizare, Ianuarie 2017.

Calculul sumelor salariale destinat atât angajaților cât și angajatorilor.

Calculul salariului net (în mână) pe care trebuie sa îl luați de la locul de munca sau pentru analiza tuturor contribuțiilor salariale plătite către stat de către angajat și angajator - asigurări sociale (CAS individual), asigurări de sănătate (CASS), Fondul de șomaj (CFS), impozit pe salariu, asigurări sociale, asigurari sociale de sanatate (CASS), fondul de șomaj, FNUASS, fond pt. creante salariale, fondul de risc si accidente (AMBP).
Calculează salariul NET de la BRUT

Calculați rapid salariul NET (în mână) pornind de la salariul BRUT (din contractul de muncă). Analizați toate contribuțiile virate către stat de către angajat și angajator. Va trebui să specificați dacă societatea care plătește salariul este SRL-D pentru ca sumele calculate să reflecte in detaliu realitatea.

Calculează salariul NET de la BRUT avansat

Calculați rapid salariul NET (în mână) pornind de la salariul BRUT (din contractul de muncă) dar specificând si alte sume importante din condișiile de salarizare:

  • dacă salariul este impozabil sau nu
  • condițiile de lucru
  • dacă este funcșie de bază
  • persoanele aflate în întreținere
  • valoarea bonurilor sau tichetelor de masă
  • valoarea sporurilor impozabile acordate în procente sau ca valoare
  • valoarea sporurilor neimpozabile acordate în procente sau ca valoare
  • codul CAEN al societății care plătește salariul (pentru calculul fondului de risc și accidente)
  • dacă societatea care plătește salariul este SRL-D
Analizați toate contribuțiile virate către stat de către angajat și angajator.
Calculează salariul BRUT de la NET

Dacă doriți sa porniți calculul salarial de la valoarea salariului NET (pe care îl ia angajatul în mână) atunci puteți folosi această opțiune. Puteți analiza toate sumele salariale inclusiv salariul BRUT sau contribuțiile la stat ale angajatului și angajatorului.

Calculează BRUT de la salariul COMPLET

Dacă doriți să calculați sumele salariale pornind de la suma totală pe care o cheltuie angatajorul cu angajatul atunci va trebui să utilizași această opțiune. Această opțiune este ideală pentru angajatori care pot analiza salariul NET si salariul BRUT pentru o anumită sumă care este dispus să o cheltuie lunar cu un angajat.